Håndlavet
Ordrer sendes alle hverdage kl. 12
Mulighed for specialbestillinger
Unika keramik

FAQ

Her kan du finde svar på de hyppigste spørgsmål omkring bestilling, emner, levering mm.

Er der noget du mangler svar på, så kontakt mig endelig, så jeg kan hjælpe dig videre. Jeg kan fanges på email: rokeramik.dk@gmail.com

 

Hvornår og hvordan kan jeg købe de limited edition "OH my gosh!" krus ?

De sælges kun i særlige drops 3-4 gange om året. I kategorien kan du øverst læse den næste dato hvor de kan købes. 

Krusene bliver frigivet på den dato og klokkeslet og det er først til mølle. Når du har puttet et eller flere af krusene i kurven er de reserveret her i 15 min. Har du ikke afsluttet købet efter 15 min. frigives kruset igen til salg.

Der vil komme både krus med hank, krus uden hank, krus med snoet hank og kopper.

Krus/kopper i denne kategori bliver ofte udsolgt efter ganske få minutter. Jeg ved at nogle af jer ikke når at få fat i dem, men det er vilkårene i denne kategori, da alle emnerne er speciallavet og eftertragtede. De er alle håndmalede med op til 12 lag glasur og er en omfattende process. Derfor kan de heller ikke speciallaves på bestilling, da det er alt for tidskrævende at skulle lave et enkelt krus her og der.

 

Kommer denne vare på lager igen og hvornår ?

De fleste emner kommer igen, og jeg fylder op løbende. Men præcist hvornår er oftest svært at svare på, da jeg har svært ved at følge med efterspørgslen. Når et emne bliver udsolgt kan du tilmelde dig en notifikationsmail, så du får besked når den er klar til køb igen.

 

Hvor meget indeholder dine krus og kopper ?

Krus indeholder cirka 3 dl.

Kopper indeholder ca 2 dl.

Espressokopper ca. 1 dl.

Dette er cirkamål, da jeg sjældent drejer efter en lineal. Dog er alt mit ler målt af i gram, så indholdet cirka rammer det samme rumindhold i de forskellige emner.

 

Jeg har set et foto på instagram, men jeg kan ikke finde det på din hjemmeside ?

Når et emner/alle emnerne på et billede er solgt, så sletter jeg billedet. På den måde kan du altid kun se det keramik du rent faktisk kan købe i webshoppen. Hvis alle emner af samme slags bliver solgt, står de som udsolgt, og der vil dog stadig være et foto tilbage, som viser varianten.

 

Hvor ofte sender du pakker ?

Jeg sender pakker af sted på alle hverdage (ferier undtaget). I ferieperioder sender jeg ikke pakker af sted så ofte. I disse perioder vil det fremgå på forsiden af min webshop hvis leveringstiden er længere end normalt.

 

Hvis jeg bestiller to krus, er de så præcis samme størrelse ?

Nej - jeg drejer efter øjemål, lyst og inspiration og sjældent  efter mål. Derfor kan de præcise mål og formen godt variere på de enkelte emner. Det er med til at gøre mit keramik unik og særlig. Hvis du bestiller flere krus/skåle etc. sørger jeg altid for at de matcher så godt som det er muligt, med de emner jeg har tligængelig.

 

Hvilken ler og glasur bruger du ?

De informationer deler jeg ikke af hensyn til min virksomhed. Men alle glasurer er testede og fødevaregodkendte i henhold til gældende lovgivning, så du trygt kan bruge dem i dagligdagen.

 

Kan det tåle opvasker ?

Ja, alt mit keramik kan tåle opvaskemaskine, ovn og microovn. Det er stentøj som er brændt ved  min. 1250 grader, så det tager ikke skade af at komme i opvaskeren. Enkelte glasurer anbefaler jeg dog at vaske op i hånden. Ikke fordi de ikke tåler opvasker, men fordi hulrummene i fx. krater- og krakeleringsglasurer kan samle bakterier og snavs fra det beskidte vand der slynges rundt i opvaskeren.

 

Hvor noterer jeg hvilket krus jeg ønsker ?

Under betaling kommer et felt der hedder "kommentarer til forsendelse" - her kan du skrive beskeder fx. "jeg ønsker øverste krus på foto 1". Skulle du have ønsket et specifikt krus som ikke er tilgængeligt længere (fx. ønsket af en anden kunde lige før dig), så kontakter jeg dig.

Jeg gør mit aller bedste for at information ang. hvilke emner der er tilgængelige, er så opdaterede som overhovedet muligt.

 

Hvis jeg ikke skriver hvilket krus jeg ønsker, hvad så ?

Så udvælger jeg den jeg syntes er den smukkeste af dem og sender til dig.

 

Hvis jeg specialbestille dit keramik ?

Ja - jeg laver ofte bestillinger efter ønske. Det kan være krus med en særlig tekst eller dato. Eller fx. 8 ens krus i en given glasur.

Det er dog ikke alle emner der kan laves på bestilling. Men kontakt mig, så tager vi en snak om hvad du ønsker og om det er muligt.